Escape Room Zeeland

Durf jij te ontsnappen?

Escape Room Zeeland, ook voor grotere groepen!

Escape Room Zeeland biedt verschillende soorten arrangementen, per uur kunnen er maximaal 16 personen tegelijk Escape Room spelen. Daarnaast hebben wij verschillende andere activiteiten voor grotere groepen!


Scrabble Middelburg

Vanuit de Escape Room in Middelburg hebben wij een looproute door Middelburg uitgezet, u loopt langs prachtige plekjes in deze prachtige historische stad. Onderweg zult u vragen moeten beantwoorden en krijgt u achtergrondinformatie over de gebouwen en locaties waar u langs loopt! Deze wandeltocht is ongeveer 4 kilometer en duurt daarmee ongeveer één uur, in de tussentijd kan een andere groep natuurlijk Escape Room spelen.

Prijs: € 0,- p.p. (alleen te boeken i.c.m. minimaal 2 uur Escape Room)


PopmuziekQuiz

Deze muziekquiz neemt u mee op een muzikale tijdreis, oude en nieuwe hits zullen de revue passeren. Herken jij het begin van een bekend nummer? En welke populaire popartiest heeft zich vernoemt naar een hit van Queen? De gokvragen die tussendoor gesteld worden maakt deze Quiz ook voor mensen die weinig/geen verstand van muziek hebben zeer leuk! De Quiz bestaat uit 30 vragen verdeelt over drie rondes. De Quiz duurt ongeveer één uur, in de tussentijd speelt een andere groep Escape Room!

Prijs: € 5,- p.p. (op basis van beschikbaarheid)


Opdrachten door Middelburg

U krijgt een formulier met een aantal opdrachten mee en wordt op pad gestuurd, wat de opdrachten precies inhouden is geheim maar hilariteit is gegarandeerd. Verder is het bij deze opdrachten belangrijk om vindingrijk en origineel te zijn! Zeer geschikt voor teambuilding en vrijgezellenfeesten! Om deze opdrachten te voltooien krijgt u één uur de tijd, lukt het jullie om alle opdrachten te voltooien?

Note: Deze opdracht kan alleen overdag gespeeld worden en niet op zondag!

Prijs: € 5,- p.p. (alleen te boeken i.c.m. minimaal 2 uur Escape Room)


Curling arrangement (Tussen 30 november 2016 - 15 januari 2017 in Middelburg)

Speel na het Escape Room arrangement curling op de ijsbaan in Middelburg. De ultieme combinatie tussen het spannende Escape Room en coole curling! Informeer naar de mogelijkheden via [email protected]

Prijs: € 25,- per team (4 personen)

Vraag vrijblijvend een offerte aan! (voor Middelburg)

Dank voor het aanvragen van een offerte, wij gaan de offerte zo snel mogelijk in orde maken en u zult deze zo spoedig mogelijk in de mail ontvangen!
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.