Escape Room Zeeland

Durf jij te ontsnappen?

Escape Room Zeeland

Escape Room Middelburg bied een grote variatie aan spelkamers, onze kamers zijn er op gemaakt om groepen te dwingen goed samen te werken en communiceren. In elk van onze kamers is een thema verwerkt, kijk hieronder voor meer informatie over onze kamers!

Middelburg

In Middelburg beschikken wij over twee kamers, deze kamers zijn gemaakt voor volwassenen (ook al zijn ze goed speelbaar voor kinderen vanaf 14 jaar onder begeleiding van volwassenen). 


Music is my escape!

Dit was de eerste kamer die Escape Room Middelburg ooit geopend heeft, iedereen luistert wel eens naar muziek en bovendien weet iedereen wel wat over muziek. Daarom is deze kamer geschikt voor iedereen! In deze kamer bent u niet op zoek naar een sleutel, maar op zoek naar de juiste plaat. De weg naar de ontsnapping is een muzikale achtbaan, durft u het aan?


Las Vegas kamer

Iedereen houdt wel van een gokje op zijn tijd, daarom hebben wij speciaal voor u een kamer gebouwd met als thema Las Vegas, de stad van het gokken. Deze kamer is gebouwd om uw zintuigen te prikkelen en de ware gokker in u naar boven te brengen!

Ontsnap, Spel, Game, Zeeland

Music is my Escape

Vindt jij de goede plaat voor jullie ontsnapping?

Moeilijkheidsfactor ***

Ontsnappingspercentage 85%

Adrenalinefactor ***

Fysieke inspanning **

Samenwerking *****

Tijdsduur 60 minuten

Advies kennis Top 2000 Hits 

Las Vegas

Bluf jij jouw team door de mysteries heen?

Moeilijkheidsfactor ****

Ontsnappingspercentage 75%

Adrenalinefactor ****

Fysieke inspanning ***

Samenwerking ****

Tijdsduur 60 minuten

Advies kennis Casino